fbpx

Om
by Oxholm

Bonus info. 

Har den 4 årige frisør uddannelse 

Har i flere år undervist andre frisører 

 

By Oxholm blev grundlagt i 2007 af Mette Oxholm. 

Jeg Mette Oxholm, har været selvstændig frisør siden 1997. i 2007 gik jeg solo efter 10 fantastiske år med min companion, som skulle andre veje i livet. 

Det gav mig mulighed for at lave den type salon jeg inderst inde drømte om – Nemlig en salon med omtanke for naturen og menneskers sundhed. Derfor har jeg i salonen kun rene produkter, enten økologiske eller biodynamiske, som selvfølgelig IKKE er testet på dyr. 

Jeg holder af at sætte kunderne i entrum, og give dem en frisure og farve der passer til dem, og den de er. 

Jeg selv lever økologisk, eller så økologisk som muligt. har en holdning der hedder, at det hele hænger sammen, så tror det er mere usundt at stræbe efter og stresse efter at leve sundt/økologisk, end det er at spise et ikke økologisk “æble” engang imellem. 

Glæder mig til at se dig, og forkæle dig, hos by Oxholm, som ligger lige i hjertet af vejle. 

 

kærligst Mette

Genvej til start

Jeg tilbyder

Priser

Om by Oxholm

Email Me