fbpx

Vi kan lige så godt vælge økologi der hvor det er muligt. 
Tror ikke på, at man skal stresse rund efter at finde biodynamisk og økologisk. Det giver bare et usundt miljø i din krop på en anden måde.

 Alt hvad vi tænker og føler skaber en tilstand i vores krop. Vores celler opsnapper alt og det indre miljø i kroppen bliver stresset, hvis du er. 

Så altså lev økologisk og biodynamisk der hvor det er let – det er heldigvis ret let efterhånden. 

For år tilbage, da jeg startede by Oxholm var det ikke let. Der fandtes ikke så mange gode økologiske mærker på markedet. Men jeg VILLE bare. Det gør der heldigvis nu, altså findes fantastiske produkter på markedet. Jeg er så heldig, at der endda også findes biodynamiske helt igennem fantastiske produkter. Så som Oway. 

Hele deres filosofi med indre ydre miljø, bruger jeg i salonen. Det skal være afslappende, og nærende at gå til frisør. Det skal også være hyggeligt og ren og skær DIG tid. 

I salonen bruger jeg både farver og produkter som indeholder så meget økologisk og biodynamisk som muligt. 

Biodynamisk betyder, at der er endnu mere af alt det gode i. Biodynamiske grøntsager, urter, frugter osv. Indeholder lidt mere af alt det gode, end økologiske afgrøder gør. De bliver dyrket på en måde, hvor man bruger månens energi til at nære jorden og dermed afgrøderne. Samtidig bruges der en form for homøopati til at gøde jorden, således at planten kommer til at indeholde mest mulig næring. 

Den næring kan mærkes i produkterne. De produkter jeg bruger, er nærende for både krop og sjæl. 

Kærligst Mette

Har du spørgsmål, så sig endelig til. 
Du kan kontakte mig på 75823300 eller mail@byoxholm.dk